El conseller Torrent presenta els programes del SOC per millorar l'ocupabilitat de les dones

query_builder   5 setembre 2022 16:47

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent presenta els programes del SOC per millorar l'ocupabilitat de les dones

  1. La presentació es farà dimecres dia 7 de setembre a les 12:45h a la Fundació Formació i Treball de Sant Adrià de Besós

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat de la subdirectora general de polítiques actives d’ocupació del SOC, Susana Díaz Martínez, presentarà el proper dimecres 7 de setembre a les 12:45h els programes del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) per millorar l’ocupabilitat de les dones en situació d’atur. A l’acte també l’acompanyarà el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet.

Torrent explicarà els detalls dels diferents programes en el decurs d’una visita, que començarà a les 12h, a la Fundació Formació i Treball de Sant Adrià de Besòs (carrer Ramón Llull, 430-438), entitat que col·labora amb el SOC en la inserció laboral de les dones, un dels col·lectius més castigats per l’atur.

Al llarg de la visita, oberta als mitjans de comunicació, el conseller coneixerà alguns dels programes que imparteix l’entitat Formació i Treball.


12:45|El conseller Torrent presenta els programes del SOC per millorar l'ocupabilitat de les dones . Fundació Formació i Treball de Sant Adrià de Besòs ( c. Ramón Llull, 430-438)|Sant Adrià de Besòs (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat de la subdirectora general de polítiques actives d'ocupació del SOC, Susana Díaz Martínez, presentarà els programes del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) per millorar l'ocupabilitat de les dones en situació d'atur. A l'acte també l'acompanyarà el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet.