Es presenten les conclusions de la fase participativa del Pla d'Inclusió i Cohesió Social de la ciutat de Lleida

query_builder   26 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Es presenten les conclusions de la fase participativa del Pla d'Inclusió i Cohesió Social de la ciutat de Lleida

El Departament d'Acció Social i Ciutadania ha atorgat 132.576 euros en ajudes per al desenvolupament d'aquest Pla
El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, assistirà demà a la presentació dels resultats de les comissions de treball creades per elaborar el Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social de la ciutat de Lleida. L’Ajuntament de Lleida es va incorporar l’any 2007 al Programa per al desenvolupament de Plans Locals per a la Inclusió Social, promogut pel Departament d’Acció Social i Ciutadania.
 
Demà, en un acte al Centre Cívic L’Ereta, es presentaran els resultats del treball engegat per les diverses comissions creades per desenvolupar aquest Pla. Hi han pres part més d’una setantena d’agents locals de Lleida, administracions, universitat, patronat, sindicats i entitats del Tercer Sector.
 
El Departament d’Acció Social i Ciutadania ha atorgat fins ara ajudes per un valor de 132.576 euros per al desenvolupament del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social de Lleida.  

17:40|.Sala d'actes del Centre Cívic L'Ereta. Plaça Ereta, 8|Lleida (El Segrià)

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, assisteix a la presentació dels resultats de la fase participativa del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social de Lleida ciutat