Acció Social i "la Caixa" signen un conveni per posar en marxa un programa de formació i suport per a cuidadors i cuidadores no professionals

query_builder   27 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i "la Caixa" signen un conveni per posar en marxa un programa de formació i suport per a cuidadors i cuidadores no professionals

El Departament acreditarà els continguts del programa per certificar que s'adiuen a les recomanacions establertes
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i el director general de la Fundació “la Caixa”, Jaume Lanaspa, signaran dimecres el conveni per a la posada en marxa el programa ‘Un cuidador, dues vides’, una iniciativa de formació i suport per a cuidadors i cuidadores no professionals. La signatura del conveni tindrà lloc a les 11:00 hores a la sala d’actes del Departament i comptarà amb la presència del secretari general d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Rustullet, i el director executiu territorial de “la Caixa” a Catalunya, Manuel Romera.
 
L’objectiu del programa, que s’emmarca en el Pla de Formació del Departament, és oferir als cuidadors i cuidadores familiars de persones amb dependència un conjunt de recursos i instruments que facilitin la seva tasca diària.
 
A través del programa, ”la Caixa” distribuirà 350.000 kits de suport a les persones cuidadores, organitzarà tallers de formació i posarà en marxa un servei d’atenció i orientació telefònica. Acció Social i Ciutadania, per la seva banda, acreditarà els continguts del programa i certificarà que s’adiuen a les recomanacions que estableix sobre el suport a persones cuidadores.

11:00|.Departament d'Acció Social i Ciutadania. Palau de Mar (pl. de Pau Vila,1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania,  Carme Capdevila, signarà el conveni  de col.laboració entre el Departament i la Fundació La Caixa per a la posada en marxa del programa ‘Un cuidador, dues vides’.