El Mundial de Veterans de Curses d'Orientació 2025 es presenta demà a Girona

query_builder   22 setembre 2022 11:59

settings_input_antenna Convocatòria

El Mundial de Veterans de Curses d'Orientació 2025 es presenta demà a Girona

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula Paretas, participarà demà, a les dotze del migdia, a l’Edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona, en la presentació del Mundial de Veterans de Curses d'Orientació, que es celebrarà l’any 2025 en diverses localitats de la demarcació gironina.

En l’acte de presentació, Anna Caula estarà acompanyada de Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; M. Àngels Planas, vicepresidenta de la Diputació de Girona; Josep M. Santiago, president de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, i Francisco Gómez Cobas, president de la Federación Española de Orientación.

El juliol passat, la International Orienteering Federation va anunciar que el World Master Orienteering Championship es disputaria a les comarques de Girona.

12:00|Presentació del Mundial de Veterans de Curses d'Orientació 2025. Edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona ( pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, participarà en la presentació del Mundial de Veterans de Curses d'Orientació del 2025, que es celebrarà en diverses ciutats de la demarcació de Girona.