El president Aragonès presentarà el 'hub' digital, audiovisual i del videojoc

query_builder   22 setembre 2022 15:57

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès presentarà el 'hub' digital, audiovisual i del videojoc

  1. Acompanyat del vicepresident Puigneró i de la consellera Garriga, donarà a conèixer els detalls d’aquest projecte estratègic que s’ubicarà a les Tres Xemeneies


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró i Ferrer, i de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, presentarà demà, divendres 23 de setembre, el Hub digital, audiovisual i del videojoc, un parc i centre de recerca, innovació i producció per al sector que se situarà a les Tres Xemeneies, als municipis de Sant Adrià de Besòs i Badalona.També participaran en l’acte l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alcaldessa de Sant Adrià del Besòs, Filo Cañete; l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Daniel Crespo.

A les 12 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de les autoritats assistents a la terrassa de l’edifici C de la Universitat Politècnica de Catalunya, Campus Diagonal- Besòs.

Tot seguit, a les 12.30 hores, a l’auditori de la primera planta de l’edifici A del Campus, tindrà lloc la presentació del projecte Catalunya Media City. Obrirà l’acte el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Daniel Crespo. A continuació intervindran l’alcaldessa de Sant Adrià del Besòs, Filo Cañete; l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que ho farà en representació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Posteriorment, ho faran el vicepresident del Govern i la consellera de Cultura. Clourà l’acte el president de la Generalitat.

Nota:Els mitjans que vulguin cobrir l’acte s’han d’acreditar prèviament enviant un correu a premsa.cultura@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà. 


12:00|Presentació del 'hub' digital, audiovisual i del videojoc. UPC. Campus Diagonal-Besós (c. d'Eduard Maristany, 10-14, edifici A/ amb R. St. Raimon de Penyafort)|Sant Adrià de Besòs (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró i Ferrer, i de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, presentarà el hub digital, audiovisual i del videojoc. El secretari de Mitjans de Comunicació, Oriol Duran, i el delegat del Govern a Barcelona, Toni Morral, assistiran a la presentació.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte s'han d'acreditar prèviament enviant un correu a premsa.cultura@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà. 

Enllaç per a més informació.