Presenten les conclusions de l'estudi Daphne sobre les famílies amb fills o filles homosexuals

query_builder   28 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presenten les conclusions de l'estudi Daphne sobre les famílies amb fills o filles homosexuals

L'estudi neix d'un programa d'acció comunitària del Parlament Europeu
La Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social, Carme Porta, presidirà el proper dijous la presentació de les conclusions de l’estudi Daphne sobre les famílies amb fills i/o filles homosexuals. També hi participaran Pere Terés, de l’associació de  Mares i Pares de Gais i Lesbianes, i Diego Herrera, coordinador del projecte Daphne.
 
Aquest estudi forma part del programa Daphne d’acció comunitària del Parlament Europeu. EL programa té com a finalitat lluitar i aplicar mitjans per a la protecció de la salut física i mental dels infants, els adolescents i les dones.
 
Diverses entitats europees (Associazione Genitori di Omosessuali; Organizzazione di Volontariato Onlus; Families and Friends of Lesbians and Gays; i l’ associació de  Mares i Pares de Gais i Lesbianes, entre altres) han treballat en l’estudi durant un any. L’objectiu és conèixer la realitat de les famílies amb filles i/o fills homosexuals i poder donar suport a les famílies, que tenen un paper molt important en la prevenció de la violència homofòbica.
L’Associació de Mares i Pares de Gais i Lesbianes (AMPGIL) ha participat en l’estudi i compta amb el suport del Departament d’Acció Social, a través de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania. AMPGIL va néixer al juny de 1994 i és l'única associació de pares amb fills i filles homosexuals que hi ha a l'Estat espanyol. Entre altres finalitats, l'Associació vol escoltar i informar les mares i els pares amb fills i/o filles gais i/o lesbianes i alhora vol sensibilitzar la societatsobre el fet homosexual, amb activitats d’informació i de reflexió.

12:00|.Secretaria de Joventut (c. Calabria, 147) |Barcelona (El Barcelonès)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presentarà en roda de premsa l'estudi sobre les famílies amb fills i/o filles homosexuals.