El Departament d'Acció Social i Ciutadania organitza una jornada a Lleida sobre com prevenir la mutilació genital femenina

query_builder   28 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament d'Acció Social i Ciutadania organitza una jornada a Lleida sobre com prevenir la mutilació genital femenina

S'adreça a professionals de l'àmbit de la salut, de l'educació, de la seguretat i dels serveis socials
La secretària d'Infància i Adolescència del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Imma Pérez, participarà aquest dijous 29 de maig en una jornada de formació sobre com prevenir la mutilació genital femenina a Lleida. L'acte està adreçat a professionals de l'àmbit de la salut, de l'educació, de la seguretat i dels serveis socials, i s'emmarca en la recent segona edició del “Protocol d'actuacions per prevenir la mutilació genital femenina”. Una revisió que s'ha fet tenint en compte els últims canvis legislatius i les bones pràctiques -cada vegada més nombroses- dels professionals i les associacions.
 
Imma Pérez atendrà els mitjans de comunicació a les 13 hores a la Diputació de Lleida per explicar les principals novetats de la segona edició i l'objectiu d'aquesta sessió formativa, que ja ha tingut lloc a Terrassa, Salou i Blanes. Prèviament, a les 9.30 hores el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, i el director dels serveis territorials d'Acció Social, Carles Vega, s'encarregaran de fer la inauguració.

13:00|.Diputació de Lleida (c. del Carme, 26)|Lleida (El Segrià)

La Secretària d'Infància i Adolescència, Imma Pérez, atendrà els mitjans de comunicació en el marc d'una jornada sobre com prevenir la mutilació genital femenina.