Comença simultàniament la vacunació contra la grip i la dosi de record de la COVID-19 a la població de més de 60 anys

query_builder   14 octubre 2022 16:57

settings_input_antenna Convocatòria

Comença simultàniament la vacunació contra la grip i la dosi de record de la COVID-19 a la població de més de 60 anys

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, i la cap del Servei de Medicina Preventiva, Montserrat Martínez, atendran els mitjans de comunicació en l’inici de la vacunació simultània contra la grip i la dosi de record de la COVID-19 als majors de 60 anys.

L’atenció als mitjans es realitzarà dilluns, 17 d'octubre, a les 10.00 hores al CAP Sant Rafael de Barcelona (Passeig de la Vall d’Hebron, 107-117). Posteriorment, els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’administració de les vacunes.

Els mitjans de comunicació que vulguin assistir-hi s’hauran d’acreditar a través del correu premsa.salut@gencat.cat, indicant el nom, cognoms, DNI i mitjà, abans de les 20.00 hores d'aquest diumenge, 16 d’octubre.


Més informació sobre la campanya 'Aquesta tardor, protegeix-te el doble': https://canalsalut.gencat.cat/ca/actualitat/campanyes/vacuna-grip/

10:00|Atenció a mitjans al CAP Sant Rafael. CAP Sant Rafael (pg. de la Vall d'Hebron, 107-117)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, i la cap del Servei de Medicina Preventiva, Montserrat Martínez, atendran els mitjans de comunicació al CAP Sant Rafael en l'inici de la vacunació simultània contra la grip i la dosi de record de la COVID-19 als majors de 60 anys.