El conseller Torrent presenta demà la primera edició de la fira de mobilitat elèctrica e-Mobility Experience

query_builder   20 octubre 2022 09:03

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent presenta demà la primera edició de la fira de mobilitat elèctrica e-Mobility Experience

  1. A les 10:00 hores a Casa Seat, el titular d’Empresa i Treball donarà a conèixer els detalls de l’esdeveniment que se celebrarà el cap de setmana del 29 i 30 d’octubre al Circuit Barcelona – Catalunya
  2. L’acte comptarà també amb la participació del CEO i fundador de SILENCE, Carlos Sotelo i Rosell, el responsable Global de Product Marketing de CUPRA, Carlos Galindo, i la directora de l’Àrea Industrial i de Medi Ambient de l’Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions (ANFAC), Arancha García


Demà divendres 21 d’octubre de 2022, a les 10:00 hores, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà la primera edició de la fira e-Mobility Experience que se celebrarà el cap de setmana del 29 i 30 d’octubre al Circuit Barcelona – Catalunya. L’acte tindrà lloc a Casa Seat (passeig de Gràcia, 109).

En la presentació s'explicaran els detalls de l'esdeveniment, s'aprofitarà per debatre sobre la mobilitat elèctrica i es donaran a conèixer els reptes del sector de la mà de professionals destacats d'aquest àmbit. 

L’acte començarà amb la intervenció del conseller Torrent i després participarà en una taula rodona amb el CEO i fundador de SILENCE, Carlos Sotelo i Rosell, la directora de l’Àrea Industrial i de Medi Ambient de l’Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions (ANFAC), Arancha García, i el responsable Global de Product Marketing de CUPRA, Carlos Galindo.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter@empresacat | @treballcat


10:00|El conseller Torrent presenta la primera edició de la fira e-Mobility Experience. Casa Seat (pg. de Gràcia, 109)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà la primera edició de la fira de mobilitat elèctrica e-Mobility Experience.