El conseller d'Educació i l'alcalde de Lleida signen un protocol de coresponsabilització

query_builder   29 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació i l'alcalde de Lleida signen un protocol de coresponsabilització

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, signen divendres 30 de maig el protocol de col·laboració per a la corresponsabilització en matèria educativa durant el període 2008-2010.
Amb aquesta signatura, s’avança en el treball conjunt entre Generalitat i ajuntaments a l’hora d’assumir la gestió del sistema educatiu.
El conseller també visitarà el CEIP Cappont d’aquest municipi, el CEIP Àngel Guimerà de Balaguer i el CEIP Enric Farreny de Lleida.
A les 10 hores,  el conseller arribarà visitarà les instal·lacions del CEIP Cappont, a les 12 hores el CEIP Àngel Guimerà de Balaguer, i a les 17 hores visitarà el CEIP Enric Farreny de Lleida.
(El conseller atendrà els mitjans de comunicació a les 16.30 hores, després de la signatura del protocol de coresponsabilització amb l’Ajuntament de Lleida)

16:00|.Ajuntament (Pl. de la Paeria, 1)|Lleida (Segrià)

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, signaran un protocol de corresponsabilització. També visitarà diversos centres: a les 10 hores el conseller visitarà les instal·lacions del CEIP Cappont de la capital lleidatana, a les 12 hores el CEIP Àngel Guimerà de Balaguer, i a les 17 hores visitarà el CEIP Enric Farreny de Lleida.