Acte d'homenatge a Esperança Bru

query_builder   26 octubre 2022 16:59

settings_input_antenna Convocatòria

Acte d'homenatge a Esperança Bru

Demà, dijous 27 d’octubre, a les 18 h, la Generalitat a Girona commemorarà l’any Esperança Bru i Oller, amb motiu del 50è aniversari de la seva mort, amb un acte d’homenatge que es durà a terme l’Auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat a Girona.

L’acte de commemoració comptarà amb la participació de la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la tècnica de la Fundació Rafael Masó, Rosa M. Gil; Francesc Comet, del Centre de Recursos Pedagògics del Gironès; així com amb la projecció d’un documental audiovisual amb una entrevista a Montserrat Masó Bru, filla d’Esperança Bru i Rafael Masó.

Del 27 d’octubre fins al 27 de novembre també es podrà veure a l’Espai Santa Caterina una mostra itinerant de petit format, “Esperança Bru. Una activista cultural", que dona a conèixer la figura d’Esperança Bru i Oller.

18:00|Acte d'homenatge a Esperança Bru. Auditori Josep Irla (pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

La Generalitat a Girona commemorarà l'any Esperança Bru i Oller amb un acte d'homenatge amb motiu del 50è aniversari de la seva mort. L'acte comptarà amb la participació de la delegada del Govern a Girona; l'alcaldessa de Girona; la tècnica de la Fundació Rafael Masó; un representant del Centre de Recursos Pedagògics del Gironès; així com amb la projecció d'un documental audiovisual amb una entrevista a Montserrat Masó Bru, filla d'Esperança Bru i Rafael Masó.