Primera reunió del grup d'experts per a l'actualització de la balança fiscal de Catalunya amb l'Administració central

query_builder   2 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Primera reunió del grup d'experts per a l'actualització de la balança fiscal de Catalunya amb l'Administració central

Convocatòria a mitjans
El proper dilluns 5 de maig, el grup d’experts per a l’actualització de la balança fiscal de Catalunya amb l’Administració central es reunirà per primera vegada des que va rebre aquest encàrrec del conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells. Amb aquesta trobada formal, els tretze integrants inicien els treballs per posar al dia les estimacions del dèficit fiscal de Catalunya, ja que la darrera actualització de què disposa el govern català data del gener del 2005, amb dades del 2001. El conseller assistirà al primer tram de la trobada.
 
Els membres del grup d’experts són: Núria Bosch, Joan F. Corona, Joan Carles Costas, Guillem López, Eduard Rius, Ramon Tremosa, Matias Vives, Antoni Zabalza, Joan Ramon Rovira, Xavier Sala Martín, Joaquim Solé Vilanova, Maite Vilalta i Marta Espasa.
 
La reunió tindrà lloc a la seu del departament d’Economia i Finances a les 11:30 hores. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la sessió.

11:30|.Departament d'Economia i Finances (Rambla Catalunya, 19-21) |Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, assistirà a l'inici de la primera reunió del grup d’experts per a l’actualització de la balança fiscal de Catalunya amb l’Administració central. Els membres del grup d’experts són: Núria Bosch, Joan F. Corona, Joan Carles Costas, Guillem López, Eduard Rius, Ramon Tremosa, Matias Vives, Antoni Zabalza, Joan Ramon Rovira, Xavier Sala Martín, Joaquim Solé Vilanova, Maite Vilalta i Marta Espasa. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la sessió.