L'estudi, encarregat per l'INCAVI, mostra les tendències de la venta de vins catalans a hosteleria i alimentació i recull la opinió dels consumidors
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado, presentarà, el proper dimecres, 7 de maig, a les 10:00 hores, el presentarà, en roda de premsa, el resultat de l’estudi “Anàlisi de la situació actual del vi català a Catalunya, 2007”.
 
Aquest estudi, encarregat per l’INCAVI a la consultora Nielsen, mostra les tendències de les ventes de vi amb Denominació d’Origen catalana a Catalunya, tant en el canal de l’hosteleria i la restauració com en alimentació. També s’ha estudiat, a través d’un anàlisi qualitatiu, l’opinió dels consumidors vers el vi català.
 
L’estudi es presentarà en el transcurs d’un esmorzar al restaurant El Principal de Barcelona (Provença, 286-288).
 
Els mitjans interessats en assistir a l’acte han de confirmar la seva assistència abans del dimarts, 6 de maig, al telèfon 93 304 67 19 o per mail a premsa.dar@gencat.net
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació de l’estudi “Anàlisi de la situació actual del vi català a Catalunya, 2007”.
 
DIA:
Dimecres, 7 de maig de 2008
HORA:
10:00 hores
LLOC:
Restaurant El Principal
Provença, 286-288
Barcelona
 
 
 
30 d’abril de 2008
 
 
 

10:00|. Restaurant La Principal (c. Provença, 286-288)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presentarà el resultat de l'estudi "Anàlisi de la situació actual del vi català a Catalunya, 2007".