Comunitat de Treball dels Pirineus

La consellera Serret participa al 40è Consell Plenari de la Comunitat de Treball dels Pirineus a Oñati (País Basc)

query_builder   29 novembre 2022 17:54

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Serret participa al 40è Consell Plenari de la Comunitat de Treball dels Pirineus a Oñati (País Basc)

Durant la jornada la consellera Serret també mantindrà reunions bilaterals amb el govern basc i andorrà


La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, participarà demà dimecres 30 de novembre al 40è Consell Plenari de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP), que tindrà lloc al Santuari d’Arantzazu, a Oñati (Guipúscoa), al País Basc. Hi assistiran, a més de la consellera Serret, el lehendakari Iñigo Urkullu Renteria, que presideix actualment la CTP, el president de Nova Aquitània, Alain Rousset, la consellera de Relacions Ciutadanes del Govern de Navarra, Ana Ollo Hualde, la ministra d’Afers Exteriors del Govern d’Andorra, Maria UbachFont i el conseller regional d’Occitània, Yann Hélary.

A les 13.30 h els representants dels territoris que formen la CTP atendran els mitjans de comunicació.

A més, durant la jornada, la consellera Serret mantindrà reunions bilaterals amb el govern andorrà i el govern basc. En concret es reunirà amb la ministra d’Afers Exteriors del Govern d’Andorra, Maria Ubach Font, i amb la secretària general d’Acció Exterior del Govern Basc, María Angeles Elorza Zubiria.

L’atenció als mitjans es podrà seguir també de forma telemàtica, però sense possibilitat de fer preguntes en línia. Per assistir-hi presencialment, cal acreditar-se enviant un correu a l’adreça c.igoa@poctefa.eu i indicar-hi nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

09:00|La consellera Serret participa al 40è Consell Plenari de la Comunitat de Treball dels Pirineus a Oñati (País Basc). Gandiaga Topagunea, Arantzazu Auz., 1|Oñati (País Basc)

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, participarà, en representació del Govern de la Generalitat, al 40è Consell Plenari de la Comunitat de Treball dels Pirineus al Santuari d'Arantzazu, a Oñati (Guipúscoa), al País Basc. Durant la seva visita al País Basc, la consellera mantindrà reunions bilaterals amb el govern andorrà i el govern basc.