El DAR participa en la Fira Biocultura, a Barcelona

query_builder   7 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El DAR participa en la Fira Biocultura, a Barcelona

Rosa Cubel assisteix demà a la inauguració
La directora general d’Agricultura i Ramaderia del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Rosa Cubel, assistirà demà, a partir de les 13:00 hores, a la inauguració de la Fira Biocultura, certamen de productes ecològics i consum responsable, que té lloc a Barcelona fins el proper dia 11 de maig.
 
El DAR també participa en aquesta edició mitjançant un estand institucional organitzat a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), del Departament, amb la col·laboració de l’Escola de Capacitació Agrària (ECA) de Manresa, també depenent del DAR.
 
En l’estand institucional, es donarà a conèixer les línies d’actuació del DAR, i es farà difusió de l’oferta formativa de l’ECA de Manresa, principalment pel que fa a la formació continuada i de serveis. Alhora, s’informa sobre la Producció ecològica (com identificar els aliments ecològics, què és la producció agroalimentària ecològica, com son els aliments ecològics, la producció agroalimentària ecològica a Catalunya, quines garanties tenen els aliments ecològics), així com sobre la tasca del Banc dels Aliments.
 
A més, l’estand acollirà demà i divendres les Jornades “Formació del personal dels establiments de venta de productes ecològics”. Aquestes jornades tenen com a objectiu ampliar els coneixements sobre el sector i els aliments ecològics a tots els treballadors d’establiments de productes ecològics, per tal de millorar la seva relació amb els clients i facilitar la seva feina diària.
 
El mercat de productes ecològics ha crescut en els darrers anys de manera considerable, i Catalunya és capdavantera en aquest tipus de consum més saludable.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració de la Fira Biocultura
DIA:
Dijous, 8 de maig de 2008
HORA:
13:00 hores.
LLOC:
Palau Sant Jordi
Barcelona
 
 
07 de maig de 2008

13:00|.Palau Sant Jordi|Barcelona (El Barcelonès)

La directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, assistirà a la inauguració de la Fira Biocultura.