Joan Boada inaugura la nova seu dels serveis territorials del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a Girona

query_builder   7 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Joan Boada inaugura la nova seu dels serveis territorials del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a Girona

Demà dijous, a les 11:30 hores, al carrer Sèquia, 11
El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, acompanyat pel director dels serveis territorials a Girona, Marc Vidal, inaugurarà demà dijous 8 de maig, a les 12.00 hores, la nova seu dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Girona.
 
La nova seu es troba en una zona cèntrica de la ciutat, al carrer Sèquia, número 11, molt a prop de les actuals dependències on s’ubicaven alguns dels serveis que es presten, i també molt a prop de la futura seu central de la Generalitat a Girona. Tot això amb l’objectiu de facilitar al màxim els serveis als usuaris.
 
Prèviament, a les 11:30 hores, Joan Boada i Marc Vidal atendran els mitjans de comunicació.
 

11:30|.Serveis territorials d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (c. Séquia, 11)|Girona (El Gironès)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, acompanyat pel director dels serveis territorials a Girona, Marc Vidal, inaugurarà la nova seu dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Girona.