El Govern presenta a Lleida les bases i la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració

query_builder   7 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Govern presenta a Lleida les bases i la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració

Des d'ara i fins al mes de juny es duran a terme sessions a Cervera, Tàrrega i Balaguer per debatre i ampliar el document
 
El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós; acompanyat pel secretari de Relacions Institucionals i Participació, Josep Vendrell; el delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo; i el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert; presentarà aquest dijous 8 de maig el document de bases i la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració a la sala d'actes de la Diputació.
 
L'objectiu d'aquesta jornada és posar a l'abast de tots els actors implicats i de les persones interessades el document per tal de debatre i ampliar el seu contingut durant el procés de participació que s'allargarà fins al mes de juny. A les Terres de Ponent s'estableixen dos grups de treball per a professionals de l’administració i per a responsables d'entitats el 20 de maig i el 10 de juny, en sessions de matí a Cervera i de tarda a Balaguer. De forma paral·lela, una mostra de 15 ciutadans i ciutadanes tindrà l’oportunitat de fer arribar les seves aportacions en dues sessions a Tàrrega, el 21 de maig i l'11 de juny. Aquesta fase participativa compta amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana.
 
Nota: les autoritats atendran els mitjans a les 16.30 hores a la Diputació de Lleida, abans de l'inici de l'acte previst a les 17 hores.
 

16:30|.Diputació de Lleida (c. del Carme, 26)|Lleida (El Segrià)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, acompanyat pel secretari de Relacions Institucionals i Participació, Josep Vendrell; el delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, i el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, presentarà a Lleida les bases i la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració.