Dimarts, 20 de desembre, a les 17h, a la sala de premsa del Departament d'Interior ( Diputació, 355)

Elena i Escudé presenten el programa operatiu Grèvol dels Mossos d'Esquadra per a les festes de Nadal

query_builder   19 desembre 2022 09:45

settings_input_antenna Convocatòria

Elena i Escudé presenten el programa operatiu Grèvol dels Mossos d'Esquadra per a les festes de Nadal

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, i la portaveu del cos de Mossos d’Esquadra, la inspectora Montserrat Escudé i Serra, presentaran demà dimarts, 20 de desembre, a les 17h, el Programa Operatiu Estacional (POE) Grèvol que el cos de Mossos d’Esquadra porta a terme durant les festes de Nadal.

Un cop finalitzada la roda de premsa, s’oferirà una copa de cava a tots els periodistes per celebrar les festes de Nadal.

Els periodistes interessats a cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.catindicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu, abans de les 19.00 hores d’avui dilluns.


17:00|El conseller Elena presenta el programa operatiu Grèvol dels Mossos d'Esquadra per a les festes de Nadal. C. de la Diputació, 355|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, i la portaveu del cos de Mossos d'Esquadra, la inspectora Montserrat Escudé i Serra, presentaran el Programa Operatiu Estacional (POE) Grèvol que el cos de Mossos d'Esquadra porta a terme durant les festes de Nadal.