Roda de premsa del director de Trànsit, Ramon Lamiel, sobre una nova línia de subvencions a municipis petits

query_builder   19 desembre 2022 14:32

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa del director de Trànsit, Ramon Lamiel, sobre una nova línia de subvencions a municipis petits

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel i Villaró, compareixerà demà dimarts, 20 de desembre, a les 17.00 hores, en roda de premsa per explicar a la Catalunya Central una línia de subvencions de 10 milions d'euros a municipis petits de Catalunya per a projectes de pacificació de trànsit i reducció de la sinistralitat.

A la compareixença, que es farà al Palau Firal de Manresa (polígon Els Dolors, s/n), hi assistirà la delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona, i també la directora dels Serveis Territorials d'Interior a la Catalunya Central, Elena Roca Rosés.

17:00|Roda de premsa del Servei Català de Trànsit. Palau Firal ( pol. Els Dolors, s/n)|Manresa (Bages)

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel i Villaró, explicarà en roda de premsa una línia de subvencions de 10 milions d'euros a municipis petits de Catalunya per a projectes de pacificació de trànsit i reducció de la sinistralitat. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona, i la directora dels Serveis Territorials d'Interior a la Catalunya Central, Elena Roca Rosés, assistiran a l'acte.