Acció Climàtica presenta a Manresa les 9 línies d'ajuts de l'Estratègia Alimentària de Catalunya (PEAC) al sector de les comarques de la Catalunya Central

query_builder   11 gener 2023 10:54

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Climàtica presenta a Manresa les 9 línies d'ajuts de l'Estratègia Alimentària de Catalunya (PEAC) al sector de les comarques de la Catalunya Central

El secretari d'Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, presentarà al sector agroalimentari de les comarques de la Catalunya Central les 9 línies d’ajuts de l’Estratègia Agroalimentària de Catalunya, que estan dotades amb 10 milions d’euros. La trobada informativa se celebrarà aquest dijous, 12 de gener, a les 10:30 hores al Palau Firal de Manresa, ubicat al polígon Els Dolors, s/n .

Abans de començar la trobada amb el sector, el secretari atendrà als mitjans de comunicació i els mitjans gràfics per donar detalls de l’impacte que es preveuen tinguin aquestes línies d’ajuts a de les comarques de la Catalunya Central. Es podran prendre imatges de l’inici de la reunió.

Més informació de les línies d’ajuts a: El Departament d'Acció Climàtica, Alimentaci... - Govern.cat

10:30|Presentació de les 9 línies d'ajuts de l'Estratègia Alimentària de Catalunya (PEAC) al sector agroalimentari de la Catalunya Central. Palau Firal (Polígon Els Dolors, s/n)|Manresa (Bages)

El secretari d'Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, presentarà al sector agroalimentari les 9 línies d'ajuts de l'Estratègia Agroalimentària de Catalunya, que estan dotades amb 10 milions d'euros. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Montse Barniol Carcasona, assistirà a la presentació. Abans de començar la trobada amb el sector, el secretari atendrà als mitjans de comunicació. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l'inici de la reunió.