El president Aragonès i la consellera Jordà encapçalaran demà la primera reunió plenària de la xarxa d'oficines comarcals de transició energètica

query_builder   17 gener 2023 11:22

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès i la consellera Jordà encapçalaran demà la primera reunió plenària de la xarxa d'oficines comarcals de transició energètica


  1. La sessió de treball tindrà lloc al Palau de Pedralbes. Prèviament a la reunió, a les 11.30 hores, el president i la consellera faran una atenció als mitjans de comunicació


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat per la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, presidirà demà dimecres, 18 de gener, la primera reunió plenària de treball de la xarxa d’oficines comarcals de Transició Energètica. L’acte tindrà lloc al Palau de Pedralbes, però prèviament a l’inici d’aquesta sessió de treball, el president i la consellera Jordà atendran els mitjans de comunicació (11.30 hores).

Aquesta primera reunió plenària servirà per establir els objectius per aquest 2023, programar activitats per dur-les a terme, i també per concretar el paper d’aquestes oficines en l’elaboració del Pla Territorial Sectorial per a la implantació d’energies renovables, el document que prepara el Govern per definir la distribució en el territori d’instal·lacions eòliques i fotovoltaiques.

Les oficines comarcals de transició energètica, que depenen de cada consell comarcal i s’han constituït durant la segona meitat del 2022 amb el suport de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), són un dels instruments que han de contribuir a que el nou model energètic de Catalunya sigui, a més de net, sostenible i democràtic, més cohesionat i equilibrat des del punt de vista territorial.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa al llarg d’avui dimarts. Cal enviar un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

L’accès al Palau dePedralbes serà a partir de les 10.45 hores,per la porta del carrer Pere Duran i Farell amb George R. Collins.

Abans de la reunió es farà una foto de grup amb els participants. La sessió de treball serà a porta tancada però es podran fer imatges a l’inici.

11:30|Primera reunió plenària de les Oficines comarcals de Transició Energètica. Palau de Pedralbes (entrada pel carrer Pere Duran i Farell, cantonada George R. Collins)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat per la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, encapçalarà la primera reunió plenària de treball de la xarxa d'oficines comarcals de Transició Energètica. Prèviament a l'inici d'aquesta sessió de treball, el president i la consellera Jordà atendran els mitjans de comunicació (11.30 hores).

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa al llarg d'avui dimarts. Cal enviar un correu a l'adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

L'accès al Palau dePedralbes serà a partir de les 10.45 hores, per la porta del carrer Pere Duran i Farell amb George R. Collins.

Abans de la reunió es farà una foto de grup amb els participants. La sessió de treball serà a porta tancada però es podran fer imatges a l'inici.