Acció Climàtica presenta les 9 línies d'ajuts de la PEAC al sector agroalimentari de Lleida

query_builder   18 gener 2023 10:49

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Climàtica presenta les 9 línies d'ajuts de la PEAC al sector agroalimentari de Lleida

El secretari d'Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol i Bresolí, presentarà al sector agroalimentari de Lleida les 9 línies d’ajuts de l’Estratègia Agroalimentària de Catalunya, que estan dotades amb 10 milions d’euros.

La trobada informativa se celebrarà aquest dijous, 19 de gener, a les 10:30 hores als serveis territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de Lleida (Camp de Mart, 35).

Abans de començar la trobada amb el sector, el secretari atendrà als mitjans de comunicació i els mitjans gràfics per donar detalls de l’impacte que es preveuen tinguin aquestes línies d’ajuts a de les comarques de Lleida. Es podran prendre imatges de l’inici de la reunió.

Tota la informació de les línies d’ajuts a El Departament d'Acció Climàtica, Alimentaci... - Govern.cat

10:30|Presentació de les 9 línies d'ajuts de l'Estratègia Alimentària de Catalunya (PEAC) al sector agroalimentari de Lleida. Serveis territorials del Departament d'Acció Climàtica ( Camp de Mart, 35)|Lleida (Segrià)

El secretari d'Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol i Bresolí, presentarà al sector agroalimentari de Lleida les 9 línies d'ajuts de l'Estratègia Agroalimentària de Catalunya, que estan dotades amb 10 milions d'euros. Abans de començar la trobada amb el sector, el secretari atendrà als mitjans de comunicació i els mitjans gràfics podran prendre imatges de l'inici de la reunió.