Anul.la l'anterior. Per motius d'agenda, el conseller Llena no assistirà a la presentació del Debatdevi

query_builder   10 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Anul.la l'anterior. Per motius d'agenda, el conseller Llena no assistirà a la presentació del Debatdevi

Es tracta d'una iniciativa de l'INCAVI per tal de millorar la comercialització i el consum de vi català a Catalunya
El secretari general del DAR, Xavier Castella, acompanyat pel director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado,  i del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, presentarà avui la iniciativa Debatdevi: El futur del vi a Catalunya, al Palau de Pedralbes de Barcelona.
 
Debatdevi és una iniciativa que impulsa l’INCAVI amb el patrocini de Caixa Penedès que té com objectiu millorar la presència, la imatge i el consum del vi català a Catalunya, adaptar-lo a les noves tendències, als nous rols i hàbits dels consumidors.
 
Debatdevi estarà format per cinc taules de debat formades per experts en comercialització i noves tendències de mercat, així com agents que formen part del sector vitivinícola català, des del productor, a l’elaborador, el distribuïdor, el consumidor, el restaurador i la pròpia administració.
 
Es preveu l’assistència de representants de diferents institucions com Alimentària, la Cambra de Comerç, la Generalitat de Catalunya, la Fundació Alícia, la Fundació de la Dieta Mediterrània, representants de les principals cadenes de supermercat estatals, distribuïdors de vi, sumillers, enòlegs, així com empresaris del món del vi.
 
L’atenció als mitjans serà a les 17:30 hores amb el director general de l’INCAVI, Joan Aguado, i, seguidament, a les 18:00 hores, s’iniciarà l’acte de presentació.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació del Debatdevi
DIA:
Dimarts, 10 de juny de 2008
HORA:
17:30 hores. Atenció als mitjans de comunicació
18:00 hores. Inici de l’acte
LLOC:
Palau de Pedralbes
Barcelona
 
10 de juny de 2008
 

17:30|.Palau de Pedralbes |Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presentarà la iniciativa "Debatdevi: El futur del vi a Catalunya" al Palau de Pedralbes.