Rosa Cubel presenta el primer registre fructícola de Catalunya i la campanya del foc bacterià

query_builder   9 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Rosa Cubel presenta el primer registre fructícola de Catalunya i la campanya del foc bacterià

La inscripció de totes les plantacions de fruita dolça de Catalunya en l'esmentat Registre, pioner a l'Estat, és obligatòria
La directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, acompanyada del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, presidirà demà, la presentació, en roda de premsa, del primer Registre de Plantacions de Fruita Dolça de Catalunya, FRUT, i del seguiment de la campanya de prospecció de patògens de quarantena en fruiters. L’acte se celebrarà a partir de les 10:00 hores, a la seu principal del DAR a Lleida.
 
Val a dir que la inscripció de totes les plantacions de fruita dolça de Catalunya en l’esmentat Registre, pioner a l’Estat, és obligatòria. Es tracta d’explotacions fructícoles de pomera, perera, codonyer, nashi, presseguer, nectariner, cirerer, prunera, i albercoquer. A més, així, es podrà disposar d’una radiografia real del sector fructícola català mitjançant l’actualització permanent de les dades referents a parcel·les, potencial productiu i titular.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació del registre fructícola i de la campanya del foc bacterià
 
DIA:
Dimarts, 10 de juny de 2008
HORA:
10:00 hores.
LLOC:
Seu principal del DAR
Carrer Camp de Mart, 35
Lleida
 
 
09 de juny de 2008

10:00|.Seu principal del DAR (Carrer Camp de Mart, 35)|Lleida (El Segrià)

La directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, presentarà el primer Registre de Plantacions de Fruita Dolça de Catalunya, FRUT, i el seguiment de la campanya de prospecció de patògens de quarantena en fruiters.