La consellera Serret presideix demà la reunió del Comitè Català d'Ajut Humanitari d'Emergència per abordar la crisi humanitària a Ucraïna

query_builder   25 gener 2023 11:26

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Serret presideix demà la reunió del Comitè Català d'Ajut Humanitari d'Emergència per abordar la crisi humanitària a Ucraïna

  1. La titular d’Acció Exterior i UE atendrà els mitjans a les 16.45 h al Palau de Pedralbes per valorar la sessió i abordar l’augment en la partida de cooperació als pressupostos del 2023

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, presidirà aquest dijous 26 de gener la reunió del Comitè Català d’Ajut Humanitari d’Emergència per abordar la situació a Ucraïna. Durant la sessió, que se celebrarà a partir de les 15.30 h al Palau de Pedralbes de Barcelona, es farà una anàlisi de les necessitats humanitàries actuals al país amb les entitats de cooperació catalanes, que compartiran algunes de les intervencions que hi estan duent a terme amb el finançament del Govern. L’objectiu és coordinar-se de nou amb el sector i estudiar noves línies d’ajut per pal·liar el patiment de la població ucraïnesa després de gairebé un any de conflicte.

La reunió serà conduïda per la directora general de Cooperació al Desenvolupament, Yoya Alcoceba, i hi assistiran organitzacions del sector de la cooperació catalana, així com institucions com l’Ajuntament de Barcelona i representants de diferents departaments de la Generalitat de Catalunya.

La consellera Meritxell Serret atendrà els mitjans de comunicació a les 16.45 h a l’interior del Palau de Pedralbes (Avinguda Diagonal, 686) per valorar la reunió i explicar l’augment del 30% de la partida en cooperació al desenvolupament previst en el projecte de pressupostos del 2023. En acabar l’atenció, els mitjans gràfics podran entrar a la sala per prendre imatges de les conclusions de la sessió.

Per cobrir informativament aquest acte cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior i Unió Europea. Per fer-ho, cal enviar un correu a l’adreça comunicacio.exteriors@gencat.cat i indicar-hi nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa abans de dijous 26 de gener a les 12 h.

15:30|La consellera Serret presideix el Comitè Català d'Ajut Humanitari d'Emergència. Palau de Pedralbes|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, presidirà la reunió del Comitè Català d'Ajut Humanitari d'Emergència per abordar la situació a Ucraïna. Durant la sessió, es farà una anàlisi de les necessitats humanitàries actuals al país amb les entitats de cooperació catalanes, que compartiran algunes de les intervencions que hi estan duent a terme amb el finançament del Govern. La reunió serà conduïda per la directora general de Cooperació al Desenvolupament, Yoya Alcoceba. La consellera Serret atendrà els mitjans a les 16.45 h i els mitjans gràfics podran prendre imatges posteriorment de les conclusions de la reunió.