El pròxim dilluns el conseller Torrent farà balanç del programa d'FP Dual per a joves i presentarà els detalls de la nova convocatòria

query_builder   10 febrer 2023 10:07

settings_input_antenna Convocatòria

El pròxim dilluns el conseller Torrent farà balanç del programa d'FP Dual per a joves i presentarà els detalls de la nova convocatòria

Ho farà al Gremi d’Instal·ladors de Girona, que compta amb 45 alumnes que han participat en el programa del SOC que combina la formació amb una activitat laboral retribuïda

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà el pròxim dilluns, 13 de febrer, el Gremi d’Instal·ladors de Girona per fer balanç del Programa de Formació Professional Dual impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i presentar els detalls de la nova convocatòria d’aquest any. L’FP Dual s’adreça a persones joves sense qualificació professional amb l’objectiu de formar-les, a través d'un contracte de formació en alternança, per compatibilitzar l'activitat laboral retribuïda i l’aprenentatge.

A la visita l’acompanyaran el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet, i el director-gerent del Gremi d’Instal·ladors de Girona, Pere Cañadas i Ropero. 

El conseller arribarà a les 10h a la seu del Gremi d’Instal·ladors de Girona (Carrer Cartellà, 8) on es reunirà amb els responsables del centre. A les 10:20h els mitjans podran prendre imatges de la trobada i de la visita (a partir de les 10:30h) a les instal·lacions, on el conseller coneixerà alguns dels 45 alumnes que aquest any fan formació en electricitat, electrònica, instal·lació i manteniment. A les 11:15h el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

00:00|El conseller Torrent fa balanç del programa d'FP Dual per a joves i presentarà els detalls de la nova convocatòria . Gremi d'Instal·ladors de Girona. Carrer Cartellà, 8|Girona (Gironès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà el Gremi d'Instal·ladors de Girona per fer balanç del Programa de Formació Professional Dual impulsat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i presentar els detalls de la nova convocatòria d'aquest any. La delegada del Govern, Laia Cañigueral, acompanyarà el conseller.