El president Aragonès i el conseller de Salut inauguraran demà, dissabte, el nou edifici del Servei d'Urgències de l'Hospital de Granollers

query_builder   10 febrer 2023 10:49

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès i el conseller de Salut inauguraran demà, dissabte, el nou edifici del Servei d'Urgències de l'Hospital de Granollers

  1. El nou centre, que ha suposat una inversió de 35 milions d’euros, diposa de fins a 90 punts d’atenció de pacients


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, encapçalarà demà, dissabte, la inauguració de l’edifici compacte de l’Hospital General de Granollers, que acollirà el nou Servei d’Urgències d’aquest centre hospitalari. L’acte tindrà lloc a les 11.00 hores.

El nou edifici polivalent de l’Hospital de Granollers s’ha alçat contigu a les actuals Urgències, en un solar cedit per l’Ajuntament. La inversió ha estat de 35 milions d’euros i posa a disposició dels pacients fins a 90 punts d’atenció. Incorpora també un nou Tomografia Axial Computeritzada (TAC), un equip de radiologia convencional i un ecògraf.

El president Aragonès farà un recorregut per les diferents instal·lacions del nou edifici, juntament amb el conseller Balcells,; l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell i Ortuño, i els responsables del centre hospitalari.

Un cop finalitzada la visita, tindran lloc els parlaments inaugurals a l’exterior de l’edifici. Hi intervindran el director de l’Hospital General de Granollers, Rafael Lledó; el conseller de Salut; l’alcaldessa de la ciutat, i el president de la Generalitat, que clourà l’acte.

Nota: Per tal d’agilitzar la visita es prega que només els mitjans gràfics segueixin el recorregut de les autoritats. La resta de mitjans podran visitar també les instal·lacions minuts després que hagi passat aquest primer grup.11:00|Inauguració del nou edifici del Servei d'Urgències. Hospital General de Granollers (Avinguda Francesc Ribas, s/n)|Granollers (Vallès Oriental)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, encapçalarà la inauguració de l'edifici compacte de l'Hospital General de Granollers, que acollirà el nou Servei d'Urgències d'aquest centre hospitalari. En el decurs de l'acte hi hauran parlaments del director de l'Hospital General de Granollers, Rafael Lledó; del conseller de Salut; de l'alcaldessa de la ciutat, Alba Barnusell i Ortuño, i del president de la Generalitat, que clourà la inauguració.

Nota: Per tal d'agilitzar la visita es prega que només els mitjans gràfics segueixin el recorregut de les autoritats. La resta de mitjans podran visitar també les instal·lacions minuts després que hagi passat aquest primer grup.