La consellera Carme Capdevila presideix la presentació del llibre d'estil de l'agència Servimedia

query_builder   11 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila presideix la presentació del llibre d'estil de l'agència Servimedia

Servimedia, que pertany al grup d'empreses de la Fundació ONCE, és una agència de notícies especialitzada en informació social
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà l’acte de presentació de la versió catalana del llibre d’estil de l’agència de notícies Servimedia. A l’acte hi assistiran la delegada territorial de l’ONCE a Catalunya, Teresa Palahí; el degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Josep Carles Rius; i el director general de Servimedia, José Manuel González.
 
Servimedia, que pertany al grup d’empreses de la Fundació ONCE, és una agència de notícies especialitzada en informació social. L’any 2006 van editar el seu llibre d’estil i ara es presenta la seva versió catalana amb el títol “Periodisme social. El compromís de la informació”. En la redacció del manual, el primer d’aquestes característiques que s’edita a Catalunya, han participat l’Institut d’Estudis Catalans i la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
El document, més enllà de qüestions tècniques, insisteix en la necessitat de tractar informativament els temes socials amb la major normalitat, claredat i respecte possible. En aquest sentit, vol esdevenir una guia tant per a professionals com per a estudiants a l’hora d’escriure notícies relacionades amb la discapacitat, la dona, els menors o la immigració, entre altres.

11:30|.Sala de conferències d'Once Catalunya (c. Sepúlveda, 1. 6a planta)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà la presentació del llibre d'estil de l'agència Servimedia.