[ANUL·LA L'ANTERIOR] Igualtat i Feminismes presenta una guia per incorporar la perspectiva LGBTI+ als centres i recursos per a les persones grans

query_builder   14 febrer 2023 13:25

settings_input_antenna Convocatòria

[ANUL·LA L'ANTERIOR] Igualtat i Feminismes presenta una guia per incorporar la perspectiva LGBTI+ als centres i recursos per a les persones grans

  1. El document facilita eines per a la gestió de la diversitat sexual i de gènere, i instruments per a la prevenció i abordatge de l’LGBTI-fòbia.
  2. La guia es presentarà aquest dijous, 16 de febrer, a les 11.30 hores, a la Residència de Gent Gran de Gràcia
  3. L’acte comptarà amb la participació de la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presenta aquest dijous la nova ‘Guia per incorporar la perspectiva LGBTI+ als centres i recursos per a les persones grans’. La guia és el resultat del grup de treball de gent gran del Consell Nacional de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transgèneres i Intersexuals de CatalunyaLGBTI, que ha treballat conjuntament amb els Departaments d’Igualtat i Feminismes i de Drets Socials.

Assistiran també a la presentació de la guia, la directora general de Provisió de Serveis del Departament de Drets Socials, Maria Rosa Pons, el director general de Polítiques Públiques LGBTI+, Xavier Florensa Cantons, i Jordi Monné, en representació del grup de treball de persones grans del Consell Nacional LGBTI+.

L’acte tindrà lloc a la Residència de Gent Gran de Gràcia (C/ Siracusa 23-27), a les 11.30 h.

Els mitjans de comunicació estan convidats a assistir a l’acte. Si es té interès en assistir a la presentació, es prega enviar la confirmació al correu electrònic comunicacio.igualtat@gencat.cat.

11:30|La consellera Verge presenta una Guia per incorporar la perspectiva LGBTI+ als centres i recursos per a les persones grans . Residència de gent gran de Gràcia ( c. Siracusa, 23-27)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presentarà la nova Guia per incorporar la perspectiva LGBTI+ als centres i recursos per a les persones grans. L'acompanyaran la directora general de Provisió de Serveis del Departament de Drets Socials, Maria Rosa Pons, el director general de Polítiques Públiques LGBTI+, Xavier Florensa Cantons, i Jordi Monné, en representació del grup de treball de persones grans del Consell Nacional LGBTI+.