Presentació de la Producció Agrària Sostenible al sector agrari de la demarcació de Barcelona

query_builder   16 febrer 2023 10:02

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la Producció Agrària Sostenible al sector agrari de la demarcació de Barcelona

La directora general d'Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes i Cullell, i el director dels serveis territorials del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Josep Pena i Sant, presentaran al sector agrícola i ramader de la demarcació de Barcelona, la Producció Agrària Sostenible (PAS). La trobada informativa se celebrarà aquest divendres, 17 de febrer, a les 9.30 hores a la Sala de Subhastes del Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Vilassar de Mar (Crtra. N-ii, Km 639,5).

Abans de començar la reunió amb el sector, la directora general atendrà als mitjans de comunicació i els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’inici la trobada.

Més informació sobre la Producció agrària sostenible. Departament d'Acció Climàti

09:30|Presentació de la Producció Agrària Sostenible al sector agrari de Barcelona. Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Vilassar de Mar ( ctra. N-ii, Km 639,5)|Vilassar de Mar (Maresme)

La directora general d'Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes i Cullell, i el director dels serveis territorials del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Josep Pena i Sant, presentaran al sector agrícola i ramader de la demarcació de Barcelona, la Producció Agrària Sostenible (PAS).