El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, lliura el premi al guanyador del concurs de disseny del logotip de la Xarxa d'Instal·lacions Juvenils

query_builder   11 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, lliura el premi al guanyador del concurs de disseny del logotip de la Xarxa d'Instal·lacions Juvenils

També s'inaugura una exposició amb totes les obres presentades
El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, presidirà, el proper dijous, l’acte de lliurament de premis del concurs de disseny del logotip de la Xarxa Catalana d’Instal·lacions Juvenils de la Generalitat. Posteriorment, s’inaugurarà una exposició amb les 85 obres presentades al vestíbul de la Secretaria de Joventut.
 
La Secretaria de Joventut va convocar aquest concurs per identificar els establiments de la Xarxa, que està integrada per totes les instal·lacions juvenils autoritzades de Catalunya (cases de colònies, albergs de joventut, granges escola, aules de natura i campaments juvenils). El guanyador o la guanyadora col·laborarà professionalment en el disseny de la placa identificativa i rebrà un exemplar del paquet de programes de disseny “Adobe Creative Suite 3 Design Standard” valorat en 1.970 euros i ofert per Adobe Systems Ibérica, empresa patrocinadora del concurs. Els autors o les autores seleccionades en segon i tercer lloc rebran cadascun/a un exemplar del programa de maquetació i disseny “Adobe InDesign CS3”, valorat en 1.310 euros.

18:00|.Secretaria de Joventut (c. Calàbria, 147)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, presidirà el lliurament de premis i la inauguració de l'exposició del concurs de disseny del logotip de la Xarxa Catalana d'Instal·lacions Juvenils.