El conseller Saura presideix el Consell de Seguretat Urbana de Barcelona

query_builder   11 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura presideix el Consell de Seguretat Urbana de Barcelona

Demà, dijous 12 de juny, a les 12:00 hores, al Departament d'Interior
El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura,  i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, presidiran demà, dijous 12 de juny, a les 12:00 hores, la reunió del Consell de Seguretat Urbana de Barcelona.
 
A la reunió, que se celebrarà a la seu del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació (C/Diputació,355) assistiran, entre d’altres, el secretari general del departament, Joan Boada; el secretari de Seguretat, Joan Delort; el director general de la Policia, Rafael Olmos, la regidora de Prevenció, Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp, el cap de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona, el comissari Joaquim Belenguer, el cap de la Guàrdia Urbana, l’intendent Xavier Vilaró, representants de tots els grups municipals de l’Ajuntament i de les principals associacions i col·legis professionals de la ciutat.
 
També hi assistiran el jutge degà de Barcelona, José Manuel Regadera, el fiscal cap provincial de Barcelona, Martín Rodríguez Sol, així com representants de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona, dels principals sindicats i de les patronals, del comerç i del turisme i d’altres entitats representatives de la ciutat. 
 
A les 12:00 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió. En finalitzar, cap a les 13.30 hores, el conseller, i l’alcalde atendran els mitjans de comunicació en roda de premsa.
 

12:00|.Departament d'Interior (c. Diputació, 355)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura,  i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, presidiran la reunió del Consell de Seguretat Urbana de Barcelona. A les 12:00 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió. En finalitzar, cap a les 13.30 hores, el conseller, i l’alcalde atendran els mitjans de comunicació en roda de premsa.