La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a El Vendrell i a Tarragona

query_builder   11 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a El Vendrell i a Tarragona

A les 12.00 hores, inaugurarà l'Eina Espai Empresarial (Camí Reial, 13-17. El Vendrell), i en acabar l'acte, a les 13:00 hores aproximadament, atendrà als mitjans de comunicació
Demà, DIJOUS 12 de JUNY, a les 12:00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada de l’alcalde d’El Vendrell, Benet Jané; i del delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, inaugurarà l’Espai Empresarial L’Eina (Camí Reial, 13-17. El Vendrell). En acabar l’acte, aproximadament a les 13:00 hores, la consellera de Treball atendrà als mitjans de comunicació.
 
Posteriorment, la consellera Serna inaugurarà la nova Oficina de Treball de la Generalitat a El Vendrell (Camí Ral,11. El Vendrell).
 
I a les 19:30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, intervé en la XI Trobada de Dones Emprenedores i Premis ADEE 2008. L’acte, organitzat per l’Associació d’Empresàries i Emprenedores de les Comarques de Tarragona, es celebrarà a la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona (Av. Pau Casals, 17. Tarragona)

12:00|.Espai Empresarial L'Eina (Camí Reial 13-17)|Vendrell (El Baix Penedès)

La consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i de l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, inaugurarà l'Espai Empresarial L'Eina.