La consellera Ubasart anunciarà les inversions previstes per Lleida

query_builder   22 febrer 2023 16:49

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ubasart anunciarà les inversions previstes per Lleida

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, visitarà demà dijous 23 de febrer l’Ajuntament de Lleida, on anunciarà les inversions previstes de la conselleria per Lleida. Ubasart es trobarà amb el paer en cap, Miquel Pueyo i París, altres membres del consistori, i la delegada del govern a Lleida, Maria Montserrat Bergés Saura.

A les 17.45h, la consellera atendrà els mitjans de comunicació al pati de La Paeria de Lleida. Els mitjans gràfics que ho vulguin podran prendre imatges prèvies de la trobada amb les autoritats (mut) a les 17h.DIA

Dijous, 23 de febrer

HORA

17h – Mut de la trobada amb les autoritats a l’Ajuntament

17.45 – atenció a mitjans al pati de La Paeria de Lleida

LLOC

Ajuntament de Lleida

Pl de la Paeria, 1

17:00|La consellera Ubasart anuncia les inversions previstes per a Lleida. Ajuntament de Lleida ( pl. de la Paeria, 1)|Lleida (Segrià)

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, visitarà l'Ajuntament de Lleida. L'acompanyaran el secretari general, Jordi Martinoy; la secretària per a l'Administració de Justícia, Iolanda Aguilar; i el secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, Amand Calderó.