Rectificació de l'hora: El Departament de Governació instal·la la Ludomòbil a Reus del 13 al 15 de juny

query_builder   12 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Rectificació de l'hora: El Departament de Governació instal·la la Ludomòbil a Reus del 13 al 15 de juny

Aquest equipament itinerant, de 400 metres quadrats, està especialitzat en el joc per als infants i pensat per a fomentar la participació
El Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria d’Acció Ciutadana, instal·la la Ludomòbil al Palau de Fires i Congressos de Reus, coincidint amb la Festa Major de Sant Pere. El director dels Serveis Territorials del Departament al Camp de Tarragona, Francesc Tarragona, inaugurarà aquest equipament itinerant amb jocs i altres materials lúdics el proper divendres, 13 de juny, a les 18 hores. En l’acte també hi participarà la tinent d’alcaldia delegada de l’Àrea d’Educació i Família, Empar Pont.

La Ludomòbil estarà oberta els dies 13, 14 i 15 de juny, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores, per a tots els infants de 0 a 8 anys de Reus i la comarca del Baix Camp. En aquest equipament itinerant, instal·lat amb la col·laboració de l’ajuntament, poden gaudir, acompanyats de les persones adultes, de jocs de psicomotricitat, de taula, piscina de boles, pista d’escumes, tobogan, caminadors, mòbils, balancí, arrossegadors, etc.

La Ludomòbil, que disposa d’uns 400 metres quadrats de jocs, va ser inaugurada en el Festival de la Infància i la Joventut de Barcelona i ara realitza un recorregut per les comarques del país. A més d’aquest equipament itinerant, el Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria d’Acció Ciutadana, ha creat una xarxa de ludoteques i el programa “Jugar i llegir”. A través d’aquests projectes d’intervenció educativa i cultural, basats en el joc, la joguina i la participació, el departament té la intenció de promoure programes que estimulin la participació.

18:00|.Palau de Fires i Congressos. Avinguda de Sant Jordi, s/n|Reus (El Baix Camp)

El director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques al Camp de Tarragona, Francesc Tarragona, inaugura la Ludomòbil al Palau de Fires i Congressos de Reus, coincidint amb la Festa Major de Sant Pere