El secretari d'Agenda Rural visita el regadiu de la Zona Oriental de la Terra Alta

query_builder   1 març 2023 12:50

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari d'Agenda Rural visita el regadiu de la Zona Oriental de la Terra Alta

Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural destina més d’1,5 milions d’euros a través de diverses subvencions a obres de millora i eficiència energètica d’aquest regadiu de suport


El secretari d’Agenda Rural, Oriol Anson, acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a les Terres de l’Ebre, Jesús Gómez, visitarà aquest dijous el regadiu de la Zona Oriental de la Terra Alta.

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural invertirà aquest any més d’1,5 milions d’euros, a través de diverses subvencions, en obres de millora i eficiència energètica d’aquest regadiu de suport que dona servei als municipis de la Pobla de Massaluca, Batea, Caseres, Vilalba dels Arcs, Gandesa, Corbera d’Ebre, Bot i la Fatarella.


10:30|Visita al regadiu de la zona oriental de la Terra Alta. Punt de trobada: Estació de bombament: 41°06'39.7"N 0°18'01.0"E|Batea (Terra Alta)

El secretari d'Agenda Rural, Oriol Anson, acompanyat del director dels Serveis Territorials d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a les Terres de l'Ebre, Jesús Gómez, visitarà el regadiu de la zona oriental de la Terra Alta.