La consellera Capdevila presideix a Lleida la trobada postcongressual del 5è Congres de la Gent Gran

query_builder   15 novembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Capdevila presideix a Lleida la trobada postcongressual del 5è Congres de la Gent Gran

Prèviament, la Consellera presidirà l'acte de celebració del 20è aniversari del centre de desenvolupament i atenció precoç, també té previst rebre els membres de l'Associació Down Lleida i, per últim,
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà, demà a Lleida, la trobada postcongressual del 5è Congres de la Gent Gran, a la qual està prevista l'assistència de les delegades i delegats de la Gent Gran de les comarques del Segrià, Noguera, Garrigues, Urgell, Pla d'Urgell i Segarra. Acompanyaran la Consellera, entre d'altres, la Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, i el Director territorial del Departament, Carles Vega. Tot just fa un any que es va celebrar el 5è Congrés de la Gent Gran (4, 5 i 6 d'Octubre de 2006) quan s'inicien, amb aquesta trobada a Lleida, un seguit de actes postcongressuals, el segon dels quals serà dissabte 17 a Girona, i posteriorment s'aniran celebrant a la resta de demarcacions i comarques catalanes, fins a un total de 13. En el decurs d'aquests trobades s'analitzaran l'evolució i el compliment dels diversos punts inclosos en el Manifest elaborat en el 5è Congrés, que va aplicar més de 1.100 congressistes. Prèviament, a les 9.00h, la consellera Capdevila, inaugurarà l'acte de celebració del 20è aniversari del Centre de desenvolupament infantil i d'atenció precoç (CEDIAP) al Centre Social i Cultural de la Caixa (Av. Blondel 3 de Lleida). A les 12,45 la Consellera rebrà, a la seu dels Serveis Territorials de Lleida (Av. del Segre, 5), els representants de l'Associació Down de Lleida que lliuraran a la consellera del Premi Integra 21. Per últim, a les 13,30h, la Consellera d'Acció Social farà la cloenda del Xè Fòrum d'Estudis sobre la Joventut. ¿Joventut i Cultura¿ al Saló Víctor Siurana de la Universitat de Lleida (Pl. Víctor Siurana, 1 de Lleida); a l'acte també assistirà, entre d'altres, el Secretari de Joventut, Eugeni Villalbí.

10:00|.Centre Cívic Joan Carles I (c. de Pius XII cantonada c. de la Mercè)|Lleida (El Segrià)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, obrirà la trobada postcongressual del 5è Congrés nacional de la Gent Gran, dels delegats i delegades de les comarques del Segrià, Noguera, Garrigues, Urgell, Pla d'Urgell i Segarra.