El conseller de Territori presenta millores del transport públic de Capellades

query_builder   3 març 2023 14:27

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Territori presenta millores del transport públic de Capellades

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, presentarà, aquest dilluns 6 de març a les 13:15 hores a l’estació d’FGC de Capellades, millores del transport públic del municipi.

Hi assistirà l’alcalde de Capellades, Salvador Vives i Alari; el delegat del Govern al Penedès, David Alquézar Claramunt; el director d’FGC Operadora, Oriol Juncadella i Fortuny; la cap dels serveis territorials de Barcelona del Departament de Territori, Lara Medina i Romero; el director dels serveis territorials del Departament de Territori al Penedès, Raül Pérez Cobos; i el gerent de Montferri Hermanos, SL, Sergi Montferri Pérez.

Després de la presentació, la comitiva es desplaçarà amb el bus urbà fins a la parada de l’Esplanada NEAN per anar a la Biblioteca municipal El Safareig, on el conseller signarà el llibre d’honor. Els mitjans que ho vulguin podran fer el trajecte amb l’autobús.

13:15|El conseller Fernàndez presenta millores al transport públic de Capellades. Estació FGC de Capellades |Capellades (Anoia-Penedès)

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, presentarà, a l'estació d'FGC de Capellades, millores del transport públic al municipi. Hi assistirà l'alcalde de Capellades, Salvador Vives i Alari; el delegat del Govern al Penedès, David Alquézar Claramunt; el director d'FGC Operadora, Oriol Juncadella i Fortuny; la cap dels serveis territorials de Barcelona del Departament de Territori, Lara Medina i Romero; el director dels serveis territorials del Departament de Territori al Penedès, Raül Pérez Cobos; i el gerent de Montferri Hermanos, SL, Sergi Montferri Pérez.

Després de la presentació, la comitiva es desplaçarà amb el bus urbà fins a la parada de l'Esplanada NEAN per anar després a la Biblioteca municipal El Safareig, on el conseller signarà el llibre d'honor. Els mitjans que ho vulguin podran fer el trajecte amb l'autobús.