Presentació de l'estat dels treballs per a la nova ordenació urbanística de l'entorn de la colònia Güell

query_builder   8 març 2023 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de l'estat dels treballs per a la nova ordenació urbanística de l'entorn de la colònia Güell

El secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana, Francesc Sutrias, i el director general d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura, Agustí Serra, presentaran demà dijous, 9 de març, l’estat dels treballs per a una nova ordenació urbanística de l’entorn de la colònia Güell.

Els acompanyaran l’alcalde de Santa Coloma de Cervelló, Jordi Bartolomé, i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, José Ángel Carcelén.

La presentació tindrà lloc, a les 13 hores, a la sala del Centre d’Informació de la Colònia Güell (Carrer Claudi Güell, 6. Santa. Coloma de Cervelló)


13:00|Presentació de l'estat dels treballs per a la nova ordenació urbanística de l'entorn de la colònia Güell. Centre d'Informació de la Colònia Güell ( c. Claudi Güell, 6)|Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat)

El secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana, Francesc Sutrias, i el director general d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura, Agustí Serra, presentaran l'estat dels treballs per a una nova ordenació urbanística de l'entorn de la colònia Güell.