1. El Govern ha manifestat el seu suport a la continuïtat de l’Oficina del Pla Pilot, un projecte que gaudeix d’un ampli reconeixement acadèmic i suport social

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, presideix el proper dimecres, 15 de març a les 16 h, la reunió del Consell Assessor de l’Oficina del Pla Pilot.

El Consell Assessor analitzarà l’escenari polític després de l’aprovació dels pressupostos i les noves perspectives de l’Oficina del Pla Pilot. El Govern ha expressat el seu suport a la continuïtat de l’Oficina del Pla Pilot, un dels projectes del seu eix de transformació social. El Pla pilot de la renda bàsica universal compta amb un ampli reconeixement acadèmic, i amb un suport social sòlid i transversal, com ha palesat una recent enquesta de la Direcció General d’Anàlisi i Prospectiva.

El Consell Assessor de l’Oficina del Pla Pilot, format per 19 persones de reconegut prestigi, té entre les seves funcions assessorar al Departament de la Presidència en el disseny i organització del pla pilot i la promoció de la transferència de coneixement i del diàleg d’aquesta matèria amb el món acadèmic i la societat civil.

La reunió es farà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió a les 16 h (Palau de la Generalitat).

16:00|La consellera Vilagrà presideix la reunió del Consell Assessor de l'Oficina del Pla Pilot. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, presidirà la reunió del Consell Assessor de l'Oficina del Pla Pilot. El cap de l'Oficina del Pla Pilot per Implementar la Renda Bàsica Universal, Sergi Raventós Panyella, també hi assistirà. La reunió es farà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l'inici de la reunió.