El conseller Maragall visita diversos centres educatius del Berguedà

query_builder   15 novembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Maragall visita diversos centres educatius del Berguedà

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, visitarà demà, divendres 16 de novembre, diversos centres educatius de les poblacions de Bagà i Vilada.
L'acompanyarà en la visita el director dels Serveis Territorials d'Educació a Barcelona Comarques, Camil Fortuny. El conseller arribarà a les 13.00 hores al CEIP Galceran de Pinós, a Bagà. Allà farà un recorregut per les instal·lacions del centre i mantindrà una trobada amb l'equip directiu. A les 13.40 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació. Tot seguit, el conseller es desplaçarà a l'Ajuntament de Bagà. A la tarda el conselller Maragall visitarà l'Ajuntament de Vilada i, a les 16.00 hores, es traslladarà al CEIP Serra de Picamill-ZER Berguedà Centre, on recorrerà les instal·lacions del centre i es reunirà amb l'equip directiu.

13:00|.CEIP Galceran de Pinós (av. Reina Elisenda, 2)|Bagà (El Berguedà)

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, visitarà el CEIP Galceran de Pinós. Allà farà un recorregut per les instal·lacions del centre i mantindrà una trobada amb l'equip directiu. A les 13.40 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació. Tot seguit, el conseller es desplaçarà a l'Ajuntament de Bagà.