Presentació de l'acte Record Maria-Mercè Marçal, en el desè aniversari de la seva mort

query_builder   16 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de l'acte Record Maria-Mercè Marçal, en el desè aniversari de la seva mort

En el transcurs de l'acte es realitzarà una lectura de poemes de l'escriptora, a càrrec de l'actriu Montserrat Carulla i l'actor Joel Joan
La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Marta Selva; el director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Izquierdo; el director de la revista Reduccions, Lluis Solà; i la filòsofa Fina Birulés, vicepresidenta de la Fundació Maria-Mercè Marçal, presenten demà en roda de premsa un acte que tindrà lloc el dia 20 al Palau de la Generalitat en record de l’escriptora Maria-Mercè Marçal en el desè aniversari de la seva mort (Barcelona, 1952-1998).
 
L’acte consistirà en una taula rodona, una conferencia i un recital de poemes de l’autora a càrrec de l’actriu Montserrat Carulla i l’actor Joel Joan. El memorial és una iniciativa de la revista Reduccions que compta amb el suport de l’Institut Català de les Dones, adscrit al departament d’Acció Social i Ciutadania, la Institució de les Lletres Catalanes, el departament de la Vicepresidència, i la Fundació Maria-Mercè Marçal. Per assistir a l’acte, que tindrà lloc a les 17.30 hores, serà imprescindible confirmar l’assistència.

10:30|.Seu de l'Institut Català de les Dones (Pl. Pere Coromines, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Marta Selva; el director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Izquierdo; el director de la revista Reduccions, Lluis Solà, i la filòsofa Fina Birulés, vicepresidenta de la Fundació Maria-Mercè Marçal, presentaran l'acte en record de l’escriptora Maria-Mercè Marçal en el desè aniversari de la seva mort.