El president Aragonès i la consellera Serret es reuniran demà, a Madrid, amb els eurodiputats de la comissió sobre Pegasus

query_builder   20 març 2023 12:34

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès i la consellera Serret es reuniran demà, a Madrid, amb els eurodiputats de la comissió sobre Pegasus

  1. La reunió serà a les 9 hores a l’Oficina del Parlament Europeu de la capital espanyola


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, seran demà, dimarts dia 21 de març, a Madrid per trobar-se amb la delegació d’eurodiputats que investiga l’ús del programa espia de vigilància Pegasus i altres programes equivalents. Ho faran en qualitat de víctimes d’espionatge per explicar el seu cas als nou europarlamentaris, encapçalats pel president de la comissió d’investigació, Jeroen Lenaers.

La reunió se celebrarà a les 9 del matí a la seu de l’Oficina del Parlament Europeu a Madrid (Paseo de la Castellana, 46). Aquells mitjans que estiguin interessats en cobrir-la, hauran d’haver-se acreditat prèviament davant l’Oficina del Parlament Europeu a Madrid.

Just abans de l’inici de la reunió, el president Aragonès atendrà els mitjans de comunicació. A la sortida, la consellera Serret farà una valoració de la trobada davant els mitjans.

09:00|Reunió amb els eurodiputats de la comissió sobre Pegasus. Oficina del Parlament Europeu (Paseo de la Castellana, 46)|Madrid (Madrid)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i la consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, es trobaran amb la delegació d'eurodiputats que investiga l'ús del programa espia de vigilància Pegasus i altres programes equivalents.

Just abans de l'inici de la reunió, a les 8.30h, el president Aragonès atendrà els mitjans de comunicació a les portes de l'oficina del Parlament Europeu. A la sortida, la consellera Serret farà una valoració de la trobada davant els mitjans.

Nota: Aquells mitjans que estiguin interessats en cobrir la reunió hauran d'haver-se acreditat prèviament davant l'Oficina del Parlament Europeu a Madrid.