La consellera Ubasart visita Martorell i anuncia les novetats del projecte de la nova seu judicial de la ciutat

query_builder   22 març 2023 09:32

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ubasart visita Martorell i anuncia les novetats del projecte de la nova seu judicial de la ciutat

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, visitarà demà dijous dia 23 de març la ciutat de Martorell. A les 9.30 h, Ubasart s’entrevistarà a l’ajuntament amb l’alcalde de la ciutat, Xavier Fonollosa, i altres membres del consistori, i signarà el llibre d’honor.

A les 10 h, la consellera visitarà els jutjats de la ciutat, on es reunirà amb els diferents operadors jurídics i autoritats judicials per explicar-los les novetats del projecte per a la construcció de la nova seu judicial a la ciutat.

A les 11.30h, la consellera atendrà els mitjans de comunicació, a peu dret, a l’exterior del jutjat núm. 5, a l’avinguda Pau Claris, 24.

Els mitjans interessats han d’acreditar-se escrivint un correu a premsa.justicia@gencat.cat amb nom, cognoms, DNI i mitjà durant el dia d’avui, abans de les 17 h de la tarda.ACTE:

La consellera Ubasart visita Martorell i anuncia les novetats del projecte de nova seu judicial a la ciutat

DIA:

Dijous, 23 de març

HORA:

11.15 h - Atenció als mitjans, a peu dret (a l’exterior)

LLOC:

Avinguda Pau Claris, 24, a l’alçada del jutjat 5 (Martorell)


09:30|La consellera Ubasart visita Martorell i anuncia les novetats del projecte de la nova seu judicial de la ciutat. Av. Pau Claris, 24|Martorell (Baix Llobregat)

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, visitarà la ciutat de Martorell. A les 9.30 h, s'entrevistarà a l'ajuntament amb l'alcalde de la ciutat, Xavier Fonollosa, i altres membres del consistori. A les 10 h, visitarà els jutjats de la ciutat, on es reunirà amb els diferents operadors jurídics i autoritats judicials per explicar-los les novetats del projecte per a la construcció de la nova seu judicial a la ciutat. A les 11.30h, la consellera atendrà els mitjans de comunicació, a peu dret, a l'exterior del jutjat núm. 5, a l'avinguda Pau Claris, 24.