1. L'acte s'organitza a l'Espai Catalunya Europa de la Delegació a Brussel·les el proper dimecres 29 de març

La Delegació del Govern de Catalunya davant la Unió Europea organitza l'esdeveniment 'The Climate We Want: Changing Climate Narratives to Address the Green Transition' el proper dimecres 29 de març de les 15 hores a les 17 hores a l'Espai Catalunya Europa de la Delegació a Brussel·les.

El Govern de Catalunya és signatari de la Carta de la Missió d'Adaptació al Canvi Climàtica de la Comissió Europea. Aquesta Missió té com a objectiu acompanyar fins al 2030, un mínim 150 regions europees i comunitats cap a la resiliència climàtica.

En aquest esdeveniment, la Delegació del Govern davant la UE, tractarà la narrativa climàtica, creant un diàleg que reunirà al voltant de la mateixa taula iniciatives entreprenarials, comunitats energètiques, universitats, polítics, institucions públiques, ciutadans i joves, amb l'objectiu de crear una nova narrativa, positiva i eficient per parlar i descriure el nostre clima. El clima que volem des d'ara i per demà.

El delegat del Govern davant la UE, Ignasi Centelles, serà l'encarregat d'obrir l'acte que s'organitzarà en un format de taula rodona en què hi participarà també el Cap de la Oficina Catalana de Canvi Climàtic del Departament d'Acció Climàtica, Agenda Rural i Alimentació, Leonardo Bejarano, així com membres de la Comissió Europea, acadèmics de diferents universitats europees i americanes i iniciatives privades compromeses amb el canvi climàtic.

15:00|Acte 'The Climate We Want: Changing Climate Narratives to Address the Green Transition'. Rue de la Loi / Wetstraat, 227|Brussel·les (Bèlgica)

El delegat del Govern davant la Unió Europea, Ignasi Centelles, obrirà l'acte 'The Climate We Want: Changing Climate Narratives to Address the Green Transition', que organitza la Delegació del Govern davant la UE.