El president Montilla lliurarà, demà, els diplomes de la 21ena promoció de Mossos d'Esquadra i policies locals

query_builder   18 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El president Montilla lliurarà, demà, els diplomes de la 21ena promoció de Mossos d'Esquadra i policies locals

S'entregaran 1.643 diplomes: 1.135 a mossos d'esquadra, 98 a guàrdies urbans de Barcelona i 410 a policies locals.
El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà demà dijous, 19 de juny, a lnstitut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), a Mollet del Vallès, l’acte de graduació i lliurament de diplomes de la 21ena promoció de Mossos d’Esquadra i Policies Locals que han seguit el curs de formació policial bàsica 2007-2008.
 
A l'acte també hi assistiran la consellera de Justícia, Montserrat Tura, el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, l'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs,  la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Mª Eugènia Alegret, la fiscal superior de Catalunya, Teresa Compte, el tinent general inspector general de l’Exèrcit, Fernando Torres.
 
L’acte s’iniciarà a les 18.00 hores amb els parlaments del director de l'ISPC, Carlos González, del conseller d’Interior Joan Saura i un discurs del president de la Generalitat. Tot seguit, es lliuraran els 1.643 diplomes: 1.135 mossos d’esquadra, 98 guàrdies urbans de Barcelona i 410 policies locals.
 
Per part del Departamet d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, també hi assistiran el secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, el secretari de Seguretat Pública, Joan Delort, i el director general de Policia, Rafael Olmos, entre d’altres. En representació dels Mossos d'Esquadra, hi serà el subdirector operatiu del cos dels Mossos d’Esquadra, el comissari Josep Milán, i el comissari cap Comissaria General Territorial, Joan Miquel Capell, entre d'altres. També hi haurà presència de representants d'altres cossos policials com l'intedent major cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Xavier Vilaró, el cap superior de Policia a Catalunya, José I. López Rodríguez, i el coronel en cap de la 7a zona de la Guàrdia Civil de Catalunya, Manuel Ortiz Pallarés.

18:00|.Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Mollet del Vallès|Mollet del Vallès (El Vallès Oriental)

Lliurament de diplomes del curs de formació bàsica 2007 dels Mossos d’Esquadra.