Es presenta el nou servei de fisioteràpia de l'Associació de Laringectomitzats de Lleida

query_builder   17 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Es presenta el nou servei de fisioteràpia de l'Associació de Laringectomitzats de Lleida

El director territorial d'Acció Social i Ciutadania, Carles Vega, assistirà a la inauguració del nou servei
El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, assistirà a la presentació del nou Servei de Fisioteràpia de l’Associació Provincial de Laringectomitzats i Mutilats de la Veu. Aquesta entitat privada d’iniciativa social té com a objectiu donar suport i atenció a les persones que han patit l’extirpació total de la laringe i les cordes vocals com a conseqüència d’un càncer de laringe.
 
L’associació ofereix servei de rehabilitació foniàtrica, així com suport i assessorament per aconseguir la reinserció social de les persones que han patit una extirpació de laringe.
 
El Departament d’Acció Social i Ciutadania ha atorgat enguany a l’entitat una subvenció de 20.050 euros que s’han destinat a l’adquisició de material per a la sala de fisioteràpia i la instal·lació d’aire condicionat a la seu social, entre altres.

11:00|.Seu de l'Associació Provincial de Laringectomitzats. Avinguda Madrid, 15|Lleida (El Segrià)

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, assisteix a la presentació del nou servei de fisioteràpia de l’Associació Provincial de Laringectomitzats