El conseller Joan Saura presenta la campanya de prevenció d'accidents de trànsit "Quan condueixis, mira la carretera"

query_builder   18 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Joan Saura presenta la campanya de prevenció d'accidents de trànsit "Quan condueixis, mira la carretera"

Dijous 19, a les 16.00 h, a la sala de premsa del departament
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, el director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya, i el cap de la Divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra, Sergi Pla, presentaran demà dijous 19 de juny la campanya publicitària de prevenció d’accidents de trànsit d’estiu, enguany centrada en les distraccions.
 
L’objectiu de la campanya, que porta per lema “Quan condueixis, mira la carretera”, és alertar els conductors i conductores dels perills que suposen les desatencions al volant, sobretot aquelles que són més freqüents, com l’ús del telèfon mòbil o manipular el navegador GPS.
 
Durant la roda de premsa també es presentarà el dispositiu especial de trànsit previst amb motiu del pont de Sant Joan.
 
 

16:00|.Departament d'Interior, Relacions Institucional i Participació (c. Diputació, 355)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presentarà la campanya de prevenció d'accidents de trànsit "Quan condueixis, mira la carretera". A l'acte també hi assistirà el director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya. Durant la roda de premsa també es presentarà el dispositiu especial de trànsit previst amb motiu del pont de Sant Joan.