El president Aragonès presidirà l'Acte Nacional del Dia de les Esquadres

query_builder   19 abril 2023 13:36

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès presidirà l'Acte Nacional del Dia de les Esquadres

. El conseller d’interior, Joan Ignasi Elena, acompanyarà el cap de l’Executiu en aquest acte

. En el decurs de la commemoració es reconeixerà la trajectòria professional dels membres del cos dels Mossos d’Esquadra, així com d’altres cossos policials i societat civil


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presidirà divendres, 21 d’abril, l’acte Nacional de celebració del dia de les Esquadres, que tindrà lloc a l’Auditori del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), a les 12.00 hores.

Durant la celebració es lliuraran condecoracions i distincions a representants d’institucions, d’entitats i d’organitzacions que han col·laborat amb efectius del cos i a membres de la Policia de la Generalitat en reconeixement a la seva trajectòria professional i a les seves actuacions meritòries.

A l’arribada al recinte, a les 11,40 hores, el president passarà revista a la formació de Guàrdia d’Honors del cos de Mossos d’Esquadra i a les Unitats del Cos de Mossos d’Esquadra i saludarà els comandaments del cos. A continuació, començarà l’acte, on a més del conseller Elena i del president Aragonès, intervindrà el comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent.

Els mitjans de comunicació que hi vulguin assistir, caldrà que s’acreditin abans del dijous 20 d’abril a les 21:00 hores al següent enllaç:

https://mossos.gencat.cat/ca/serveis_i_tramits/inscripcions/Esquadres/FormInscripcio.html?acte=Acte_nacional&TINSC=Premsa

L’acte començarà a les 12.00h hores i l’obertura al públic serà a les 10:30 hores. Els mitjans hauran de recollir l’acreditació a l’Àrea de Comunicació, a la porta del recinte.

12:00|Acte Nacional de celebració del Dia de les Esquadres. Plaça Leonardo da Vinci |Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presidirà l'Acte Nacional de celebració del Dia de les Esquadres. Prèviament, al voltant de les 11.45 hores, el president i el conseller passaran revista a la formació de Guàrdia d'Honor del cos de Mossos d'Esquadra i a les Unitats del Cos de Mossos d'Esquadra i saludarà els comandaments del cos. El delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, i la directora de l'Oficina d'Igualtat de Tracte i No-discriminació, Manuela Fernández Ruiz, assistiran a l'acte. Els mitjans de comunicació que hi vulguin assistir, caldrà que s'acreditin abans d'avui dijous 20 d'abril a les 21:00 hores al següent enllaç:

https://mossos.gencat.cat/ca/serveis_i_tramits/inscripcions/Esquadres/FormInscripcio.html?acte=Acte_nacional&TINSC=Premsa

A més del president i del conseller d'Interior, intervindrà a l'acte, el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent.