El periodista Lluís Permanyer recorda "Aquella Guerra Civil segons Humberto Rivas" amb imatges del fotògraf argentí

query_builder   18 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El periodista Lluís Permanyer recorda "Aquella Guerra Civil segons Humberto Rivas" amb imatges del fotògraf argentí

Dins l'entorn de l'exposició fotogràfica Huellas. Humberto Rivas, que es podrà visitar al Centre Cultural Blanquerna fins a finals de juny


Amb motiu de L'exposició Huellas. Humberto Rivas, demà dijous 19 de juny, a les 19:30 hores, tindrà lloc la conferència Aquella Guerra Civil segons Humberto Rivas, a càrrec de l'escriptor i periodista Lluís Permanyer.
L'exposició Huellas. Humberto Rivas es pot visitar al Centre Cultural Blanquerna (c/ Alcalá, 44) fins a finals del mes de juny. Recull l'últim treball del fotògraf argentí Humberto Rivas i presenta, a través de fotografies, alguns paratges en ruïnes i rostres dels supervivents de la Guerra Civil espanyola. Belchite, Corbera’d Ebre, Figueres o Lleida són alguns dels escenaris presents en les fotografies.
Aquesta és una mostra itinerant produïda pel departament de Cultura i Mitjans de comunicació de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu d'apropar l'art contemporani als ciutadans. Es pot visitar al Centre Cultural Blanquerna (www.ccblanquerna.cat ) de dilluns a divendres: de 10 a 14 h i de 17 a 20:30 h. Dissabtes: de 10 a 14 hores.
 

19:30|.Centre Cultural Blanquerna. c/ Alcalá, 44| ()

Presentació de la conferència "Aquella Guerra Civil segons Humberto Rivas" a càrrec del periodista i escriptor Lluís Permanyer, amb motiu de l'exposició "Huellas. Humberto Rivas" a la delegació del Govern a Madrid.